Over ons

Bij PC Guru hebben we als missie om de aankoop van toetsenborden en muizen zo makkelijk mogelijk te maken. Er zijn namelijk duizenden verschillende toetsenborden en muizen en wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

PC accessoires zijn onze passie en die delen wij graag op een begrijpelijke manier zodat je zelf een goede beslissing kan nemen.

Even voorstellen

Mijn naam is Kenneth en ik ben de oprichter van PC Guru. Ik game al meer dan 25 jaar en heb al tientallen toetsenborden en muizen versleten. Ik merkte al snel dat er grote verschillen zaten in deze pc accessoires. Niet alleen op kwaliteit maar ook op mogelijkheden en de toepassing op verschillende gebruikssituaties. 

Ik wilde mijn passie voor PC’s graag combineren met het opzetten van een website en het informeren van anderen. Dat allemaal zodat jij het juiste toetsenbord en muis krijgt.

Hoe wij testen

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het samenstellen van onze review-pagina’s. Wij vergelijken hierbij specificaties, klantreviews én onze eigen gebruikerservaringen. Ook interviewen wij regelmatig gebruikers om te bepalen welk product het beste past bij een specifieke klantwens. Wij gebruiken ook diverse gebruikersforums om de gebruiksvriendelijkheid van een product te bepalen. Wij kunnen namelijk veel producten maar een bepaalde tijd testen. Zonder deze forums kunnen wij niet de lange termijn gebruik bepalen. 

De beoordelingen die wij geven zijn altijd uitgedrukt in een cijfer van 1 tot en met 10. Het kan voorkomen dat wij hetzelfde product een ander cijfer geven op een andere review-pagina. Een cijfer gaat daarom altijd in op de verhouding ten opzichte van andere producten op diezelfde pagina.

Ons verdienmodel

Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn over ons verdienmodel. De website van PC Guru moet namelijk ook gehost worden en bij Kenneth rookt de schoorsteen ook niet gratis.

Bij PC Guru maken we gebruik van affiliate links van Amazon en Bol.com. Als je klikt op een link die verwijst naar deze webshops en vervolgens iets koopt, krijgt PC Guru hier een kleine commissie voor. Geen zorgen, je betaalt nooit meer dan dat je direct bij de webshop een aankoop zou doen. 

Wij accepteren ook gratis producten. Hiermee kunnen we uitgebreid producten testen en jou voorzien van betere informatie. Dit beïnvloedt onze beoordeling nooit en wij vermelden altijd bij de review als wij een product (deels) gratis hebben ontvangen. Wel zo eerlijk. 

Heb je vragen, feedback of gewoon een leuke suggestie? Gebruik dan onze contactpagina om ons te bereiken.

PC Guru
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0